Wie zijn wij

Sekula Aannemersbedrijf is bedrijf opgericht in 2004 in Noordwijk terwijl wij hebben meer dan 40 jaar ervaring van welk wij gebruik maken. Wij werken al derde generatie in gebied van bouw, restauratie en renovatie van huizen.

Als een bedrijf met traditie vinden wij dat het proces van ontwikkelen binnen sector een onlosmakelijk verbondenen is met hoog niveau service. Zo kunnen wij steeds breder en nieuwe scala van diensten aan onze klanten leveren.
Wilt U meer weten over nieuwe diensten ontdek speciaal voor onze klanten – lees meer.
Onze ervaringen vindt u terug in het hoogwaardig vakmanschap die wordt geleverd door de 14 specialisten welke werken voor aannemersbedrijf sekula.
De combinatie van traditioneel vakmanschap met de verschillende specialisaties breng unieke resultaten in gebied van bouwen en zorg voor professionaliteit. Onze ervaringen en kennis zijn en stabiel fundamenten voor bouw proces waar u als klant van zult profiteren. Op deze website kunt u uiteraard een lijst van diensten die bieden wij aan onze klanten vinden, onze werk en referenties van klanten bekijken. Wij doen dagelijks verbouwingen en renovaties, wilt u nieuwe trap of badkamer – geen probleem wij kan samen met u plan stellen en alles voorbereiden. Hebt U wat groter uitdaging wil U speciale hoogglans beton vloer of hout vloer uit BraziliĆ« willen dat kan ook! Wij zorgen voor op maat gesteld offerte en het allemaal in aantrekkelijk prijs! Vraag vrijblijvend offerte aan.

0

(+) Satisfied customers

0

Crew members

0

Projects per year

Extra service - bespaar Uw geld

Wat zou, beteken goede vakmanschap zonde relatieve goede prijs? Verbouwing is altijd een uitdaging niet alleen technisch gezien maar ook vak financieel. Wij weten hoe belangrijk voor klanten is om te eigen budgetten kunnen vasthouden daarom geven wij een uniek optie. Wij werken samen met grootste fabrikant van verschillende soorten hekwerken, balustrades, balkons, bloembakken, verlichting, deuren en ramen in Polen. Deze samenwerking creƫert voor u blijvende waarde tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt alles zeer milieuvriendelijk geproduceerd zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige houtproducten.

Onze diensten

Maak kennis met onze brede scala van diensten en speciale technieken ontwikkeld voor onze klanten – lees meer ?