Wie zijn wij

Sekula Aannemers BV is in 2000 opgericht en  is in Leiden gevestigd.

Gezamenlijk hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het vak,  en  is inmiddels de derde generatie in ons bedrijf actief in het gebied van bouw, restauratie en renovatie van huizen.

Als een traditioneel bouwbedrijf, vinden wij dat het proces van ontwikkelen binnen de sector onlosmakelijk verbonden is, met een hoog niveau van service. Daarom werken wij constant aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het ontdekken van nieuwe technieken. Wij weten hoe belangrijk vertrouwen en professionaliteit voor onze klanten zijn, daarom bieden wij uitsluitend kwalitatieve diensten van hoogste niveau.

Vraag per e-mail vrijblijvend een offerte aan, mail ons naar info@sekula.nl

0

(+) Satisfied customers

0

Crew members

0

Projects per year

Extra service - bespaar geld

Wat zou goed vakmanschap betekenen zonder goede prijs? Een verbouwing is altijd een uitdaging niet alleen technisch gezien maar ook vaak financieel.
Wij weten hoe belangrijk voor klanten is om binnen hun eigen budget hun droom te kunnen realiseren en daarom werken wij een unieke optie. Wij werken samen met grootste fabrikant van verschillende soorten hekwerken, balustrades, balkons, bloembakken, verlichting, deuren en ramen in Polen. Deze samenwerking creëert voor u blijvende waarde tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt alles zeer milieuvriendelijk geproduceerd zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige houtproducten.

Onze diensten

Maak kennis met ons brede scala aan diensten en speciale technieken ontwikkeld voor onze klanten.