Onze diensten

Nieuwbouw

Onze ervaren bouwexperts helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuis. Of het nu gaat om een eengezinswoning, een appartementencomplex of een commercieel pand, wij hebben de kennis en expertise om jouw nieuwbouwproject tot een succes te maken. Van het opstellen van de plannen tot de daadwerkelijke bouw, wij begeleiden u tijdens elke stap van het proces.

Renovatie

Is jouw woning toe aan een opfrisbeurt? Dankzij onze renovatie kun je jouw bestaande woning nieuw leven inblazen. Of het nu gaat om het renoveren van een keuken, badkamer, zolder of het gehele interieur, wij zorgen voor hoogwaardige materialen en vakkundige uitvoering. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en zorgen voor een renovatie die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Verbouwing

Heb je behoefte aan extra ruimte of wil je de indeling van jouw woning veranderen? Dan zijn onze vakmensen de oplossing. Of het nu gaat om het uitbreiden van jouw woning, het creëren van een nieuwe kamer of het herinrichten van de bestaande ruimtes, wij zorgen voor een naadloze en professionele uitvoering. Onze vakmensen werken met oog voor detail en streven naar een resultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Timmerwerk

Onze ervaren timmermannen zorgen voor maatwerk met een vleugje vakmanschap. Wij leveren hoogwaardig timmerwerk dat uw woning karakter en stijl geeft.

Elektra

Veiligheid en functionaliteit staan voorop bij onze elektrawerkzaamheden. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor een vakkundige installatie van elektrische systemen, verlichting en stopcontacten.

Installatie

Per september 2023 zijn wij een gecertificeerd servicebedrijf voor CV installaties en ander loodgieterswerk.

Dakkapel​

Geef uw zolder meer ruimte en licht met onze dakkapel verbouwingen. Onze experts zorgen voor een perfecte integratie van de dakkapel in het bestaande dak.

Isolatie​

Bespaar energie en verhoog het comfort in uw woning met onze isolatie. Wij zorgen voor professionele isolatie van uw dak, muren en vloeren, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw energierekening wordt verlaagd.

Keuken, toilet en badkamer

Transformeer uw keuken, toilet en badkamer in ware oases van comfort en stijl. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder het ontwerpen, leveren en installeren van nieuwe keukens, sanitaire voorzieningen en badkamerelementen.

Onze werkwijze

Stap 1: Contact

Neem direct contact op met jouw specifieke vraagstuk.

Stap 2: Offerte

Binnen enkele dagen ontvang je een offerte met alle specificaties.

Stap 3: Start van project

Bij akkoord gaan we snel aan de slag met jouw verbouwing!

Menu