Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sekula Aannemersbedrijf BV isin het jaar 2000 opgericht en isgevestigd in Leiden. Gezamenlijk hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het vak.We zijn trotsop het feit dat we een familiebedrijf zijn en dat inmiddelsde derde generatie in onsbedrijf actief op het gebied van bouw,restauratie en renovatie.

Alseen traditioneel bouwbedrijf vinden wij dat het procesvan ontwikkelen binnen de sector onlosmakelijk verbonden is,met een hoog niveau van service. Daarom werken wij constant aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het ontdekken van nieuwe technieken.

Wij weten hoe belangrijk vertrouwen en professionaliteit voor onze klanten is,daarom bieden wij uitsluitend kwalitatieve diensten van het hoogste niveau. Vraag vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@sekula.nl

100

TEVREDEN KLANTEN

14

CREW LEDEN

15

PROJECTEN PER JAAR

Extra service - bespaar geld

Company manager / Calculatie

Projectleider

Projectleider

Extra service - bespaar geld

Wat zou goed vakmanschap betekenen zonder goede prijs? Een verbouwing isaltijd een uitdaging niet alleen technisch gezien maar ook vaak financieel. Wij weten hoe belangrijk voor klanten isom binnen hun eigen budget hun droom te kunnen realiseren en daarom werken wij een unieke optie. Wij werken samen met grootste fabrikant van verschillende soorten hekwerken, balustrades, balkons, bloembakken, verlichting, deuren en ramen in Polen. Deze samenwerking creëert voor u blijvende waarde tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt alleszeer milieuvriendelijk geproduceerd zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige houtproducten.

Onze diensten

Maak kennismet onsbrede scala aan diensten en speciale technieken ontwikkeld voor onze klanten.

All services