Wie zijn wij

Sekula Aannemersbedrijf BV is in het jaar 2000 opgericht en is gevestigd in Leiden. Gezamenlijk hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het vak.We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn en dat inmiddels de derde generatie in ons bedrijf actief op het gebied van bouw, restauratie en renovatie.

Als een traditioneel bouwbedrijf vinden wij dat het procesvan ontwikkelen binnen de sector onlosmakelijk verbonden is, met een hoog niveau van service. Daarom werken wij constant aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het ontdekken van nieuwe technieken.

Wij weten hoe belangrijk vertrouwen en professionaliteit voor onze klanten is, daarom bieden wij uitsluitend kwalitatieve diensten van het hoogste niveau. Vraag vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Sekula Aannemersbedrijf
Sekula Aannemersbedrijf
32 Google recensies
M. Heen
M. Heen
30/04/2023
Dankzij Sekula is onze zolderetage omgetoverd tot een prachtige en moderne tweede verdieping met twee slaapkamers en badkamer. Ons ontwerp is tot in detail gerealiseerd en dankzij de ervaren tips en adviezen van Sekula is het nog mooier geworden dan we hadden kunnen bedenken. Ook de oude elementen komen weer helemaal tot hun recht. Aan alles kan je merken dat ze passie en inzicht hebben voor (ver)bouwen. Zo’n verbouwing is toch een stressvolle aangelegenheid, maar we hebben geen moment spijt gehad. Sekula, bedankt.
Marleen Stroeve
Marleen Stroeve
08/02/2023
De mannen hebben een prachtig toilet gemaakt. Ze werken heel netjes en vakkundig. Alles wordt keurig afgeplakt. Einde dag wordt alles netjes opgeruimd. Ik ben enorm tevreden over het resultaat.
Aurika Plotnikova
Aurika Plotnikova
18/12/2022
Ik ben zeer blij dat ik dit bedrijf heb ingehuurd voor onze badkamer renovatie. Ze hebben hun werk zeer uitmuntend gedaan en binnen de tijdstermijn zoals we hadden afgesproken. Bedankt.
milco sprink
milco sprink
14/12/2022
Een prima aannemer die zijn afspraken nakomt en service hoog in het vaandel heeft staan.
Mike Duivenvoorden
Mike Duivenvoorden
08/07/2021
Zeer betrouwbaar en goed bedrijf. Komen al hun afspraken na. En hebben heel net werk geleverd tegen een nette prijs. Ik beveel Sekula bij iedereen aan! toppers zijn het!

100+

Tevreden klanten

14

Crewleden

15

Projecten per jaar

Kristoffer

Bedrijfsleider en calculatie

Marek

Projectleider

Bob

Projectleider

Kwaliteit voor een lagere prijs

Wat zou goed vakmanschap betekenen zonder goede prijs? Een verbouwing is niet alleen technisch een uitdaging, maar ook vaak financieel. Wij weten hoe belangrijk voor klanten is om binnen hun eigen budget hun droom te kunnen realiseren en bieden hierin een unieke mogelijkheid. Wij werken samen met grootste fabrikant van verschillende soorten hekwerken, balustrades, balkons, bloembakken, verlichting, deuren en ramen in Polen. Deze samenwerking creëert voor u blijvende waarde tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt alles zeer milieuvriendelijk geproduceerd zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige houtproducten.

Menu